fbpx

Oferta Speciala pentru Jocul Sweet Bonanza In Romania – Castiguri Fabuloase!

sweet bonaza demo

 

Slotul Sweet Bonanza Demo de la Pragmatic Play – regulile jocului la unul dintre cele mai populare sloturi

Slotul Sweet Bonanza a fost dezvoltat de compania Pragmatic Play în 2019 și a intrat imediat în colecția cazinoului online Parimatch. Designul slotului este foarte simplu – cinci linii și șase role. Dacă jucătorul decide să-și încerce norocul jucând la Sweet Bonanza, s-ar putea să obțină o recompensă consistentă datorită ratei ridicate de plată a slotului. Rata de plată RTP implicită este de 96,51%, iar volatilitatea slotului este medie. Jucătorii vor fi încântați de sumele pariurilor, deoarece pariul minim este de doar 0,2 monede, în timp ce cel maxim este de 100. Impresionează și câștigul teoretic maxim – câștigătorul poate primi 2.117.500 de monede. Misiunea jucătorului este să obțină cât mai multe combinații câștigătoare posibil, iar povestea simplă și simbolurile colorate și “delicioase” vor asigura o experiență de divertisment interesantă.

Sweet Bonanza: bonus jocul

Un mare avantaj al slotului Sweet Bonanza sweetbonanzademo.ro este jocul său bonus. Producătorii nu s-au zgârcit aici cu surprizele bonus: patru sau mai multe simboluri Scatter declanșează o serie de rotiri gratuite. Teoretic se pot obține până la zece simboluri, dar în practică se poate primi și mai mult. Jucătorul poate, de asemenea, să-și mărească șansele de a primi simboluri Scatter, activând opțiunea de pariere suplimentară Double Chance. În plus, jucătorul are posibilitatea de a schimba orice simbol cu unul mai norocos folosind funcția Tumble Feature.

Simboluri și combinații Sweet Bonanza

Scopul jocului este simplu: cu cât mai multe combinații câștigătoare, cu atât mai mari recompensele. Pentru a forma o combinație câștigătoare, este necesar să obții cel puțin opt simboluri identice. De asemenea, jucătorul poate să-și mărească pariul de mai multe ori, dacă vede următoarele imagini:

  • banana garantează dublarea pariului;
  • strugurele va încânta de patru ori;
  • pepenele te va ajuta să-ți mărești pariul de cinci ori;
  • merele vor oferi o creștere de zece ori;
  • de la simbolurile colorate poți să te aștepți la o creștere de la 12 până la 50!;

Deși jucătorul nu va găsi simbolul Wild în Sweet Bonanza, bonusuri suplimentare pot fi obținute cu ajutorul batoanei de zahăr. Apariția acestei dulciuri garantează posibilitatea de rotiri gratuite, iar dacă jucătorul are norocul să primească batoana de zahăr pe toate rolele odată, acest lucru garantează creșterea pariului de zece ori.

Pozele care nu au legătură cu fructele sunt o descoperire reală pentru jucători, deoarece cutiile de bomboane și batoanele de zahăr aduc cele mai mari profituri, astfel că jucătorii le cunosc pe de rost:

  • cutia albastră oferă un multiplicator de 1200;
  • cea verde – 1500;
  • cea mov x2500;
  • cea roșie x5000;
  • iar batoana de zahăr – 10000!

Slotul Sweet Bonanza – reguli simple, simboluri colorate și bonusuri nelimitate. Datorită acestor caracteristici, precum și rotirile gratuite și ratele ridicate de plată, jocul continuă să atragă jucătorii.

150 150 Mémoires Skincare
Start typing your search